Изтриване на данни от Facebook
Puro Social използва Facebook само за вход. Получава идентификатора на потребителя, който Facebook дава на Puro Social, и, ако го разрешите, имейл адреса Ви. Никога не публикува във Facebook и никога не чете приятелите, снимките или активността Ви там.
За да изтриете тези данни
- Изтрийте профила си в Puro Social, както е описано на страницата за изтриване на профила. Изтрива се всичко, което Puro Social пази за Вас, включително идентификаторът Ви от Facebook, и Puro Social се премахва от настройките Ви във Facebook. Изтриване на профила
- За да спрете да влизате с Facebook, без да изтривате профила си, премахнете Puro Social от настройките на Facebook, в раздела Приложения и уебсайтове. Профилът Ви в Puro Social остава, докато не го изтриете.
Пишете на support@monsterappsstudio.com.